Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Tämä tietosuojaseloste on voimassa 28.5.2021 alkaen. Tässä tietosuojaselosteesta kerrotaan asiakkaiden henkilötietojen käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Työkalukauppa Taso -verkkokauppaa.

Rekisterinpitäjä

Työkalukauppa Taso Oy
Y-tunnus: 3189034-1
Hiekkapellontie 20
28610 Pori

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Aleksi Kourujärvi, toimitusjohtaja
aleksi.kourujarvi@taso-oy.fi
0405801588

Rekisterin nimí

Työkalukauppa Tason asiakkuuteen perustuva "Työkalukauppa Taso Oy:n asiakasrekisteri"

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään Työkalukauppa Taso Oy:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään asiakkaan perustiedot joihin kuuluu:
-Nimi
-Puhelinnumero
-Sähköpostiosoite
-Osoite
-Postitoimipaikka
-Postinumero
-Tilaushistoria
-Asiakkuuden alkamiskohta
-Muut asiakkaan antamat tiedot

Rekisteriin tallennetaan myös asiakkaan erikseen ilmoittama suoramarkkinointilupa tai -kielto.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot tallentuvat asiakkaan itse ilmoittamana. Asiakkaan rekisteröityessä tallennetaan nimi ja sähköposti. Muut asiakastiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä tilauksen verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Työkalukauppa Taso Oy:n ulkopuolelle.

Verkkokauppamme käyttää Kanadalaisen Shopify Inc:in verkkokauppa-alustaa. Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn Inc:in Euroopan tytäryhtiön Shopify International Ltd:n tietojärjestelmään, tietokantoihin ja tallennustilaan Irlantiin.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • Shopify Inc – verkkokauppa-alusta
  • Klarna Checkout - verkkomaksut

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Privacy Shield
Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Sähköisesti tallennettu tieto säilytetään suojatussa, käyttäjätunnuksen ja salasanan vaativassa tietojärjestelmässä. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Rekisterinpitäjällä on vaitiolovelvollisuus rekisteriin annetuista tiedoista.

Tarkastusoikeus

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Mikäli Rekisterinpitäjä ei suostu poistamaan henkilötietoja rekisteristä, on Rekisterinpitäjän esitettävä perusteltu syy pyynnön esittäjälle.

Evästeet

Verkkokauppa-alustan tarjoaja Shopify käyttää palvelussa evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkokauppa siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat verkkokaupalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet mm. auttavat verkkokauppaa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.

Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä: https://www.shopify.ca/legal/cookies

Tämän lisäksi sivustolla käytetään Google Analytics -evästettä, jolla seurataan sivuston käyttöä. Eväste ei tallenna yksilöiviä tietoja käyttäjästä ja käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Lisätietoa Google Analyticsin evästeestä https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=fi.