Mitä on Taso?

Työkalukauppa Taso Oy on perustettu helmikuussa 2021 pitkän haaveilun ja monien ongelmien selättämisen jälkeen. Olemme kaksi nuorta porilaista, jotka halusivat ryhtyä yrittäjiksi ja ainoa oikeasti yhteinen sydämenasia meille molemmille on työkalut ja into niiden kanssa touhuamiseen. Joten lyhyen selvittelyiden jälkeen löimme hynttyyt yhteen ja Työkalukauppa Taso Oy syntyi ja se syntyi nimenomaan palvelemaan muita!

Olemme keskittyneet myymään pelkästään ammattitason työkaluja ja pyrimme vastaamaan nopeasti hätähuutoon. Myymämme työkalut eivät esittelyjä enää kaipaa, vaan ne myyvät jo itsensä, joten ei siitä sen enempää.

 

Keitä sitten myyjät ovat?

Aleksi Kourujärvi: Työkalutietämyksen hankkinut kun on puolet elämästään viettänyt lentokoneiden parissa, niin lennokkien rakentamisesta isoihin Airbus:ien huoltamiseen ja vapaa-ajalla pitää kaikesta rakentamisesta ja korjaamisesta. Mottokin kuuluu "meillä jokaisella on meidän omat pikkupuuhamme" ja sekin varastettu isoisältä. 

Miikka Lehtimäki: Pienestä pitäen ajellut moottorivehkeillä ja pitänyt aina huolen, että ne ovat vieneet perille seuraavallakin kerralla. Omisti työkalut jo ennen Aleksia. Nyt ymmärtää talotekniikasta käytännössä kaiken ja miten sähkötyökaluja käytetään oikein. Myyjistä se iloisempi versio.

 

Miksi siis valita työkalut Tasolta?

Emme pysty lupaamaan enempää kuin muutkaan, mutta yritämme tehdä asiat niinkuin lupaamme ja emme lupaa mitään, mitä emme pysty tekemään. Kai meitäkin on hyvä tukea ja osataan mekin vitsejä heittää, ekstiä?