News

Työkalujen hyvä laatu

Julkaissut Aleksi Kourujärvi

Oletko koskaan kokenut, että työkalusi eivät kestä tai että niitä on kamala käyttää? Olen itsekin ollut kyseisten ongelmien kanssa tekemisissä ja tiedostanut, että panostamalla kunnollisiin työkaluihin on työnteko helpompaa ja pystyy keskittymään oikeisiin asioihin. Ihmiset yleisesti eivät tahdo maksaa vaan haluavat päästä halvalla, mutta hyvin usein ostetaan ensin se halpa ja sitten heti seuraavaksi perään se hyvä. Oletko huomannut samaa?   Miksi sitten ongelmana on ostaa ensin huono tai halpa työkalu ja sitten vasta se hyvä? No, loppujen lopuksi on halvempaa ostaa suoraan laadukas työkalu ja jättää halvat suosiolla kauppaan. Yleensä siinä vaiheessa, kun on ensin ostanut halvan työkalun ja...

Lue lisää →

Ilmoitus! Työkalukauppa Tason maanantait ovat nyt #mainosmaanantai :t

Julkaissut Aleksi Kourujärvi

Ilmoitus! Työkalukauppa Tason maanantait ovat nyt #mainosmaanantai :t

Nyt on Työkalukauppa Tasolla tasokasta touhua, sillä 26.7.21 alkaen aina maanantaisin julkaisemme Tason mainosvideoita somekanavillamme! Seuraa siis meitä somessa ja näe videot ensimmäisten joukossa! Instagram: @tyokalukauppa_taso_oy Facebook: Työkalukauppa Taso Mainokset ovat 100 % omia tuotoksiamme. Ideat, toteutukset ja muutkin ovat omaa käsialaamme. Minkäänlainen samankaltaisuus samantapaisten tai todellisten tapahtumien tai ihmisten kanssa on puhtaasti sattumanvaraista. Emme ole tehneet videoita yhteistyössä kenenkään kanssa. Jos olet nähnyt vastaavaa jo muualla, oletko varma, ettet vain ole nähnyt mainosta jo jossain? Haluatko faniksi, osoita se seuraamalla tai tykkäämällä.

Lue lisää →

WGB: Yli 100 vuotta Saksassa, nyt vihdoin Suomessa

Julkaissut Aleksi Kourujärvi

WGB: Yli 100 vuotta Saksassa, nyt vihdoin Suomessa

WGB on laatua, perinteitä ja kehitystä. Yritys on yksi vanhimmista käsityökaluvalmistajista Saksassa omistaen yli 100 vuoden kokemuksen työkalujen tekemisestä. Nyt WGB:n korkeatasoisia tuotteita saa myös Suomesta. Yrityksen Suomen edustajana toimii Työkalukauppa Taso Oy, joka myy työkaluvalmistajan tuotteita omassa verkkokaupassaan. WGB tuntee markkinat ja asiakkaidensa tarpeet, ja heillä on ratkaisu juuri sinun ongelmiisi. Tarvitsit sitten lenkkiavaimia, hylsysarjoja tai erikoistyökaluja, on WGB sinun valintasi.

Lue lisää →

Työkalukauppa Tason avajaiset

Julkaissut Aleksi Kourujärvi

Työkalukauppa Taso avaa verkkokauppansa ja sen myötä kaikki tuotteet -15% alennuksessa. Tutustu valikoimaan ja tilaa mieluisat työkalut. Alennukset eivät kestä kuin viikon! 

Lue lisää →